birouri operationale, birou operational, scaune pentru birouri operationale, birouri, scaune

Mobila la comanda » Birou Operational

 

Comercializam si producem pentru Dvs birouri operationale si mobilier divers pentru amenajarea birourilor. Accesorii birouri operationale de cea mai buna calitate. Impresionati cu mobilier pentru birou de calitate de la Mobila Comanda .com !

*Nota: Produsele listate mai jos momentan nu sunt in stoc, dar se pot executa la comanda.

 

Birou Operational DR – 608

Cuprinde: 1 imagini

Impresionati - va clientii, angajatii chiar si concurenta cu birouri operationale de calitate, cu un design deosebit si modern de la Mobila Comanda .com ! Comandati acum birouri oparatinale, scaune pentru birouri operatinale si restul mobilierului de care aveti nevoie pentru amenajarea biroului. Mobilierul se livreaza la pachet, neasamblat.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 3393 RON TVA inclus

 

Birou Operational DR - 605

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier pentru birou: birouri operationale cu rollboxuri, separatoare birouri, dulapuri si etajera. Mobilier executat din pal melaminat de 18 mm, finisaj gri in combinatie cu albastru, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii mobila birou operational: manere din aluminiu, glisiere, balamale, picioare reglabile. Mobila pentru birou se livreaza la pachet, neasamblata.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Birou Operational DR-602

Cuprinde: 1 imagini

Set din doua birouri operationale cu rollboxuri separate de un separator, realizate din pal melaminat de 18 mm, finisaj gri manhatan si portocaliu, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii mobila birouri operationale: picioare metalice, manere din aluminiu, glisiere, balamale, roti, incuietoare cu chei. Set doua birouri operationale Mobila Comanda. Mobilierul pentru birou se livreaza la pachet, neasamblat.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 1649 RON TVA inclus

 

Birou Operational DR-601

Cuprinde: 1 imagini

Set birou operational cu rollbox, suport pentru unitate calculator si separator. Mobila birou realizata din pal melaminat de 18 mm, finisaj gri manhatan si portocaliu, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii birouri operationale: picioare metalice, manere din aluminiu, glisiere, balamale, roti, incuietoare cu chei. Set birouri cu Mobila Comanda .com Mobilierul se livreaza la pachet, neasamblat.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 1836 RON TVA inclus

 

Birou Operational DR-05-6

Cuprinde: 1 imagini

Birouri operationale pentru amanejarea spatiilor de birou "open space". Mobilier pentru birou realizat din pal melaminat finisaj arin maro combina cu arin gri, cant ABS de 2 mm, respectiv 0.4 mm. Accesorii birou operational: rollbox - glisiere - sertare, manere din aluminiu, chei, roti; birou operational - picioare metalice si suport mobil pentru unitate calculator. Setul de birouri se livreaza la pachet, neasamblat

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 5557 RON TVA inclus

 

Birou Operational DR-610

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier pentru birouri operationale: birou operational cu rollboxuri si separatoare, dulapuri si bibliorafturi; realizate din pal melaminat de 18 mm, finisaj gri manhatan si arin albastru inchis, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii mobilier birou: picioare metalice, manere din aluminiu, glisiere, balamale, roti, incuietoare cu chei. Mobilierul se livreaza la pachet, neasamblat. Birouri cu Mobila Comanda .com !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 2382 RON TVA inclus

 

Birou Operational DR-05-1

Cuprinde: 1 imagini

Mobila birou operational executata din pal melamainat de 18 mm, finisaj arin maro - birouri plus rollboxuri si verde - separatoare birouri.

Accesorii mobilier: picioare metalice, suport pentru unitate calculator cu roti, glisiere. Birourile se livreaza la pachet, neasamblate. Mobila pentru biroul tau !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 2900 RON TVA inclus

 

Birou Operational DR-05-3

Cuprinde: 1 imagini

Birou oparational cu rollbox si separatoare executate din pal melaminat de 18 mm, finisaj mar - birou si albastru - separatoare birou, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii birouri operationale: picioare metalice cu baza antialunecare, roti, manere din aluminiu, glisiere, chei. Birourile operationale se livreaza la pachet, neasamblate. Mobila birou operational

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 1400 RON TVA inclus

 

Birou Operational DJ-809

Cuprinde: 1 imagini

Birouri operationale cu rollboxuri executate din pal melaminat de 18 mm, finisaj fildes, accesorii birouri operationale: cant ABS, picioare aluminiu, suport unitate calculator - mobil.
Mobilierul pentru birou se livreaza la pachet, neasamblat.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 5171 RON TVA inclus

 

Birou Operational DJ-808

Cuprinde: 1 imagini

Birou oparational pentagon cu separatoare, realizat din pal melaminat de 18 mm, finisaj stejar metal si titan, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Birou operational de la Mobila Comanda! Mobilierul pentru birou se livreaza la pachet, neasamblat.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 5557 RON TVA inclus

 

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.