mobila de birou, mobila, mobila la comanda

Mobila la comanda » Mobila Birou » Mobila Birou Felix

 

mobila-birou-felix
mobila-birou-felix

CLICK pe imagine pentru marire.

Optiuni: tipul materialului si accesoriile descrise in realizarea ansamblului de birouri, pot fi inlocuite cu diferite tipuri de materiale si accesorii:
- pal melaminat mat, lucios si super lucios disponibil intro gama variata de culori, accesorii clasice sau cu amortizor marca Blum, Gras, Starax, etc, in functie de preferintele si bugetul dumneavoastra.


In discutiile noastre cu diferiti clienti, obeservam ca cel mai important aspect atunci cand fiecare a dorit sa comande un asamblu de mobila, efectul mobilierului final a fost cuvantul de baza. De aceea in crearea fiecarei piese de mobila, sunt puse la baza materiale si accesorii de calitate superioara. In general efectul mobilierului dorit trebui sa includa si functionalite, confort si spatiu de lucru. Indeplinindu-ne srcina de a realiza birouri operationale sau birouri manageriale, fiecare dintre noi vom beneficia de calitatea mobilei personalizate. In permanenta este o schimbare in stilul de a mobila un spatiu de birou sau o locuinta, de acea mobila realizata pe comanda va fi intotdeauna in pas cu aceste schimbari.

 

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.