mobila bucatarie, mobila de bucatarie, mobila pentru bucatarie

Mobila la comanda » Mobila Bucatarie » Mobila Bucatarie Antonia

 

mobila-bucatarie-antonia
mobila-bucatarie-antonia

CLICK pe imagine pentru marire.

Caracteristici: Carcasa si usile mobilei de bucatarie este realizata din pal melaminat de 18mm culoare albastru prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Blatul termorezistent este de 38mm nuanta gri deschis. Accesorii: manere metalice, picioare din plastic dur acoperite cu plinta din aluminiu si melamina albastra, balamale si glisiere FGV, cos jolly cu amortizor si picurator inox marca Starax, rama aluminiu si geam sablat, inaltator aluminiu.
Optiuni: - palul melaminat este disponibil intro gama variata precum mat, lucios si super lucios disponibil intr-o gama variata de culori: wenghe, crem, fag, ocean, fildes, lila, violet, cires, aluminiu, alb, negru, s.a.m.d marca , Kastamoniu, Egger, Kronospan si Falco
- Pentru ca ne dorim cu toti o calitate superioara a mobilei, fronturile (usile) din mdf mat sau mdf lucios sunt alese din gama produselor de calitate superioasa distribuite de producatori de renume precum AGT ,Gizir si Vario, sau mdf vopsit si mdf infoliat.

- Accesoriile pot fi alese dintr-o gama variata de produse: cos jolly si picurator inox, balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Blum, Starax sau FGV fiind cele mai calitative accesorii de mobila.
Accesoriile pot fi alese dintr-o gama variata de produse: cos jolly si picurator inox, balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Blum, Starax sau FGV fiind cele mai calitative accesorii de mobila.
- (picuratorul este compus din doua piese: support cu tavita pentru farfurii si support pahare)
- Blaturi pot fi alese din diferite tipuri de materiale in functie de preferinte-marmura, granit, lemn sau termorezistent.

 

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.