mobila, mobila la comanda, mobila

Mobila la comanda » Mobila Bucatarie » Mobila Bucatarie Clarisa

 

mobila-bucatarie-clarisa
mobila-bucatarie-clarisa

CLICK pe imagine pentru marire.

Mobila de bucatarie are urmatoarele caracteristici: Carcasa si usile sunt realizate din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mmsi 2mm, blat termorezistent de 38mm, balamale si glisiere Blum, manere metalice, picioare plastic dur usor reglabile, plinta alumini , acoperita cu melamina de culoarea mobilei, inaltator aluminiu, rama aluminiu, sticla sablata.

Optiuni: Detaliile ce tin de caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu materiale si accesorii diverse precum: pal melaminat lucios si super lucios, blat termorezistent , marmura, granit sau lem de diferite latimi ; 90mm, 80mm, 70mm, 60,mm, etc in functie de spatiul pe care il alocati mobilerului.

Accesoriile sunt disponibile si in varianta cu amortizoare, sistem de deschide push-ing. pistoane cu gaz, balamale si cos jolly precum si picurator inox.
Corpurile electrocasnicelor sunt create pe dimensiunile acestora.
Decupajele si incadrarea electrocasnicelor in blat este facuta de echipa noastra de montaj.
Interiorul corpurilor este compartimentat cu polite mobile ce pot fi detasate pentru a va crea un spatiu de stocare ideal pentru lucruri voluminoase.Sertarele sunt montate pe sine metalice de calitate superioara iar acestea pot fi disponibile in variant clasica sau cu omortizor. Ca si celelalte accesorii sertare pot fi din pal melaminat sa tandem-boxuri blum.

 

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.