scaun, scaun managerial, scaun piele, scaun birou, scaun pentru birou, birou, scaune birou

Mobila la comanda » Scaune Birou

 

Comercializam pentru Dvs scaune, scaune manageriale, scaune operationale, scaune pentru sali de consiliu si alt mobilier pentru amenajarea birourilor. Scaune manageriale cu Mobila Comanda .com Va asteptam pentru a va onora comenzile de scaune manageriale si scaune pentru birou !

*Produsele listate mai jos momentan nu sunt in stoc.

 

Scaun Managerial S-202

Cuprinde: 1 imagini

Scaun managerial confortabil si elegant. Structura scaunului este din piele de culoarea neagra, spatar elastic ce asigura un confort deosebit pentru spatele Dvs. Scaunul tau Managerial cu Mobila Comanda .com !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 253 RON TVA inclus

 

Scaun piele ecologica M-617

Cuprinde: 1 imagini

Scaun managerial din piele ecologica bej, spatar mobil pentru suport lombar, brate cu elemente metalice si piele ecologica. Scaunul se poate regla pe inaltime cu ajutorul gas-lift-ului. Steaua din metal cromat are 5 roti pentru o mobilitate mai buna. Scaune manageriale.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 604 RON TVA inclus

 

Scaun Directorial H-608

Cuprinde: 1 imagini

Scaun managerial ce indeplineste cele mai exigente criterii si asigura confort sporit pentru spatele Dvs. Detalii tehnice scaun managerial: piele ecologica neagra, spatar elastic ce se adapteaza si sustine spatele, 5 picioare cu roti si telescop reglabil in inaltime. Scune cu Mobila Comanda .com

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 655 RON TVA inclus

 

Scaun DJ-M211

Cuprinde: 1 imagini

Scaun rotitor cu sezut din lemn stratificat, finisaj gri-argintiu, brate cu elemente metalice si piele ecologica. Scaunul se regleaza pe inaltime cu ajutorul gas-lift-ului. Steaua din metal cromat are roti pentru mobilitate. Scaune mobile.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 226 RON TVA inclus

 

Scaun Managerial DM-202C

Cuprinde: 1 imagini

Scaun managerial ce asigura confort sporit spatelui Dvs. Scaun managerial din piele ecologica neagra, spatar elastic ce se adapteaza si sustine spatele, manere cromate acoperite partial cu piele, 5 picioare cromate cu roti si telescop reglabil in inaltime. Scaune manageriale!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 514 RON TVA inclus

 

Scaun birou M-209A

Cuprinde: 1 imagini

Scaun birou cu sezut si spatar tapitat si brate din poliuretan moale in versiunea GTP. Scaunul se regleaza pe inaltime cu ajutorul gas-lift-ului, iar spatarul mobil asigura balans fata spate pentru a asigura suportul lombar. Steaua metalica are roti pentru o mobilitate mai usoara. Scaune pentru birou cu Mobila Comanda .com !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 397 RON TVA inclus

 

Scaun pentru birou H-218

Cuprinde: 1 imagini

Scaunul H-218 preteaza atat ca scaun managerial cat si ca scaun pentru birou. Din punct de vedere ergonomic, este un scaun destinat lucrului îndelungat la birou sau in fata calculatorului. Model cu spatar reglabil pentru suport lombar, sezutul scaunului - forma ergonomica, manere din elemente de fier cromat si lemn, suport reglabil cu 5 picioare pe roti - pentru mobilitate. Scaune pentru birou cu Mobila Comanda!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 468 RON TVA inclus

 

Scaun H-229

Cuprinde: 1 imagini

Comercializam pentru Dvs scaune pentru amenajarea birourilor, salilor de consiliu, salilor de protocol sau a spatiilor comerciale. Scaune manageriale, scaune pentru birou, scaune ergonomice, scaune moderne si de ultima generatie gasiti doar la Mobila Comanda .com !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 507 RON TVA inclus

 

Scaun ergonomic DJ-A006

Cuprinde: 1 imagini

Scaun ergonomic cu brate din plastic, spatar inalt ce asigura contact permanent zonei lombare, scaun prevazut cu cilindru cu gas-lift ce permite reglarea acestuia in pozitia dorita si este tapitat cu stofa fina, finisaj bej. Scaune ergonomice.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 245 RON TVA inclus

 

Scaun sala consiliu S-211

Cuprinde: 1 imagini

Scaun fotoliu pentru salile de consiliu, salile de protocol, birouri etc. Scaun fotoliu tapitat cu tesatura fina, cu brate din elemente de metal si plastic, suport scaun - din metal.
Scaune de la Mobila Comanda .com !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 296 RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.